Primer pre-test senior, Aprovat

| Rafa March | SEN Masc. 1ª Autonomica
Ahir dimarts dia 21, el nostre Senior es va enfrontar al C.B. Andraitx perdent finalment de pocs punts. Els Juniors, Sori, Carlos, Xisco, Juanito i Xavi acompanyaren als seniors Adri, Miquel Angel, Carles, Juan Ernest i Victor.

Partit de circumstàncies, ja que Nandi no va poder assistir a l'encontre. Primer i segon quart amb un clar domini per part de l'Andraitx, equip experimentat que ja du molts d'anys a primera autonòmica i que compta fins a cinc jugadors per damunt de 1.90, fins i tot un 2.03. En atac, impossibles penetracions obligaven a llançar des de llarga distància. En defensa individual, bones segones ajudes, però poc es podía fer davant tanta alçada.

Descans i canvi de tàctica defensiva, zona 2-3. Extraodinària, de llibre, per gravar i recordar. Amb l'Andraitx totalment embossat, ens acostàrem fins a cinc punts al marcador. Al final el resultat, 58-49, el de menys.

Primera passa donada, primera pedra posada. A seguir amb aquesta actitut de cara al inici de Lliga quantre el De La Cruz aquest diumenge 26, que, a falta de confirmació, serà a les 12:00 al Poliesportiu de Bendinat.